Vlaanderen Feest, ook in Hoboken!

Op zondag 12 juli wordt Vlaanderen Feest! gevierd op de Kioskplaats in Hoboken. Vanaf 14 uur zijn er allerlei activiteiten en optredens voor kinderen. De jongsten kunnen zich uitleven op springkastelen en de ‘bungee run’ of kunnen zich een gek kapsel laten aanmeten. De hele familie kan meezingen met Radio Oorwoud met Hannelore Bedert en Sean Dhondt.

’s Avonds kunnen aanwezigen rocken en swingen op stevige Nederlandstalige muziek. De Kleinkunstband met Hans de Booij, Dirk Blanchart, Vera Coomans en Ariadne van den Brande brengen nummers als Blauw, Annabel, Ik hou van u, Ebbenhout blues, Malle Babbe, Meisjes, Vlaanderen Boven,…

Programma:
  • van 14 tot 17 uur: Le coiffure met confituur – het salon van korte duur: Dansende kapsters Clodette en Odette maken supermooie en megagekke kapsels voor kinderen. Een dj maakt het feestje compleet.
  • van 15.30 tot 16.30 uur: Radio Oorwoud met Hannelore Bedert en Sean Dhondt
  • om 15 en om 17.30 uur: De Rode Jurk: Wietske heeft een nieuwe jurk, maar niet zomaar een. Deze jurk vol mogelijkheden maakt van aankleden een verrassend spel met ringen, op de grond én in de lucht.
  •  van 18 tot 20 uur: De Kleinkunst rockband met Hans De Booij
  • doorlopend: springkastelen en ‘bungee run’
Wanneer: zondag 12 juli
Waar: Kioskplaats
Prijs: gratis
Info: 03 292 65 30, uithuishoboken@stad.antwerpen.be, www.uithuishoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.