Gratis sessies tai chi in park Broydenborgh

Tai chi is gebaseerd op de harmonie tussen yin en yang. Eeuwenlang was het een vechtsport. De principes ervan zijn gebaseerd op het taoïsme, waarbij de tegengestelde krachten in de natuur elkaar telkens aanvullen. Krachten die yin en yang worden genoemd. Deze volheid en leegte der dingen, ofwel de paren der tegenstellingen, completeren elkaar en vormen telkens een eenheid. Tai chi brengt deze twee tegenpolen met elkaar in balans. De bewegingen zorgen ervoor dat de levensenergie (chi) vrij door het lichaam kan stromen. Tai chi is geschikt voor alle leeftijden en bestaat uit een evenwichtig samenspel tussen lichaam en geest (rust en concentratie).
Deze zomer kan u op het baksetbalterrein van Park Broydenborgh relaxen tijden een gratis sessie tai chi. De lessen vinden wekelijks plaats.

Wanneer: 1 augustus – 29 augustus 2015. Elke zaterdag tussen 10u en 11u.
Waar: baksetbalterrein van Park Broydenborg
Prijs: gratis. Inschrijven niet nodig.
Info: neem zeker een handoek of matje mee.
www.hoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.