Deze week op de Camping

Op de laatste Camping Louisa maken de bezielers er nog een spetterend feest van met Une soirée avec Claude François ‘69! en de straattheater act “Ernest Magnifico“.UNE SOIRÉ AVEC CLAUDE FRANÇOIS ‘69 
Idolen zijn er om aan toe te geven: Pascal Deweze (Sukilove, Broken Glass Heroes, Metal Molly,…) en Nicolas Rombouts (Dez Mona, Guido Belcanto,…) brengen ons hun tribute aan… Claude Francois. Strakke pakken, en noir et blanc, zijn de sfeer van zijn derde en laatste concertreeks in de Parijse Olympia in ‘69, één van de hoogtepunten uit zijn muzikale carrière. Samen met een 14-koppige band, inclusief backingzangeressen, blazers en percussie brengen zij die legendarische concertreeks weer tot leven. Het is geen imitatie. Het wordt geen verkleedshow. Het gaat om de muziek, om de teksten, om het eigen werk van Claude François zoals hij echt was: een rasartiest. Tijd voor een welverdiend eerherstel voor de Franse koning van de soul. 
STAATTHEATER ACT: ERNEST MAGNIFICO 
Ernest The Magnifico komt naar Europa! 
Wij presenteren u de doldwaze comedy “Rockin’ Stuntshow” van de charmante, Australische Chippendale onder de stuntmannen: Ernest The Magnifi co.”Levensgevaarlijke” stunts, acrobatiek, slapstick, een pogo-stick en power-race-auto en bovenal hilarische humor in een show van 45 minuten om nooit te vergeten. 
Wanneer: woensdag 26 augustus vanaf 20u00
Waar: park Sorghvliedt, Marneflaan 3
Prijs: gratis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.