Gezocht: leeslekkere voorlezers

U houdt van verhalen en u houdt van vertellen aan jonge kinderen? Dan bent u de vrijwilliger die we zoeken!

Leeslekker, het voorleesproject van de openbare bibliotheken Antwerpen, zoekt volwassenen die gefascineerd zijn door de magische wereld van het (prenten)boek. Leeslekker zoekt enthousiaste voorlezers die zich enkele keren kunnen vrijmaken om in de bibliotheek voor te lezen aan kinderen en hun (groot)ouders.

U twijfelt nog of u durft niet goed? Geen probleem, want iedereen die zich als vrijwillige voorlezer opgeeft, wordt door Leeslekker klaargestoomd in de workshop ‚ÄėVoorlezen, durven en doen‚Äô. Met praktische tips, geheime trucjes en actieve oefensessies haalt de lesgever u over de streep en kan u meteen aan de slag. U hebt al wat ervaring en twijfelt niet meer? Des te beter, want op de workshop kunt u uw ervaringen delen met anderen en wordt uw verteltechniek bijgeschaafd.
Meer info:
UiThuis Hoboken, Kapelstraat 64 (balie bibliotheek)
Open van dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 20 uur, van vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur.
U kan ons ook telefonisch bereiken: tel. 03 292 65 30
Inschrijven voor de workshop:
Mail uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer naar bib.activiteiten@stad.antwerpen.be of aan de balie van de bibliotheek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.