Workshop: Het gaat me weer niet lukken

In onze maatschappij waar het altijd ‘meer’ en ‘beter’ moet, is het vaak heel moeilijk om als kind gewoon vrij, blij en spontaan van het leven te genieten. Kinderen gaan zo erg hun best doen, dat ze perfectionisme ontwikkelen. Ze denken dat ze niet goed genoeg zijn. Als ze puber worden, krijgen ze het hierdoor nog extra moeilijk. Een praktische methode om je kinderen te helpen bij stress.

Je krijgt een duidelijk zicht op het ontstaan en de gevolgen van perfectionisme. Je leert hoe je kunt omgaan met faalangst bij kinderen. Je gaat naar huis met een heel praktische methode die kinderen kan helpen om zich te ontspannen als de stress opkomt.

Wanneer: dinsdag 13 oktober 2015. 20u00 – 22u15
Waar: Extra Time, Louisalei 24
Prijs: ‚ā¨ 5
Info: gezinsbondhoboken.esy.es

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.