Jaarmarktweekend 2015

Zondag 20/09 en maandag 21/09
De winkeliers organiseren een braderij op Kioskplaats, de Lelieplaats en in de Kapelstraat. In de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk kan je gaan kijken naar de jaarlijkse thematentoonstelling van de Heemkundige Kring.  De aquariumvereniging Gracilis organiseert een aquashow.
Op de Kioskplaats is er een verenigingenmarkt en kan je kennismaken met het toekomstig jeugd- en cultuurcentrum Hoboken. Verder kan je op deze dag kennismaken met oude ambachten op de ambachtenmarkt.

Foto: Suzanne Vuegen

Zondag 20/09
Op de Kioskplaats is er een verenigingenmarkt, een ambachtenmarkt en kan je kennismaken met het toekomstig jeugd- en cultuurcentrum Hoboken. Op zondag valt er ook gezellig te snuisteren op de rommelmarkt in de Kapelstraat, Kioskplaats en Lelieplaats. In het kader van de herdenking rond 100 jaar WOI organiseert het GenOOtschap en het fort van Liezele een kampement met veldkeuken en verpleegpost op het grasplein aan de kerk van Onze -Lieve -Vrouwgeboortekerk. Tevens kan je een replica bewonderen van een gepantserde Minerva.

Maandag 21/09
Maandag kan je kuieren over de jaarmarkt in het centrum, is er braderij op de Kioskplaats, de Lelieplaats en in de Kapelstraat. Op de Lelieplaats is er een autoshow. In het park Broydenborg geniet je van pannenkoeken en een terrasje in café ‘In ’t park’. Tijdens de jaarmarkt vindt ook de jaarlijkse veeprijskamp plaats. In de Paul-Henri Spaaklaan staan de paarden, ezels en pony’s, schapen en geiten in de dreef van park Sorghvliedt, paarden in de Paul-Henri Spaaklaan, melkkoeien aan de Marneflaan en vleeskoeien op de parking in de Paul-Henri Spaaklaan.
Het jaarmarktweekend sluit maandagavond af met: ‘Hoboken Zingt’ (van 17 tot 20.30 uur) en vuurwerk (om 20.30 uur) in park Sorgvliedt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.