Gezocht: verENIGingen

Vereniging [vərˈenəxɪŋ]: een samenwerkingsvorm waarbij meerdere personen op voet van gelijkheid trachten een bepaald doel te verwezenlijken of een bepaalde activiteit te ontplooien, meestal zonder dat hieraan commerciële belangen ten grondslag liggen.

Een van de funderingen voor een goede gemeenschap zijn de verenigingen. En dat beseffen we hier op de redactie maar al te goed. Voor een nieuwe reeks reportages, Hoboken VerENIGd,  zijn we dusdanig op zoek naar Hobokense verenigingen en clubs.

Wil u uw vereniging of club eens op een leuke manier in de kijker plaatsen? Geef ons dan een seintje via onze contactpagina of stuur een mail naar redactie@zoveelmeerhoboken.be.
Wij zenden dan een reporter op pad om de sfeer te komen proeven en dit alles in een leuke reportage te verwerken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.