GO!- scholen samen ‘zuidwaarts’

Van kleuters tot volwassenen … de scholen van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap streven naar maximale en gelijke onderwijskansen en werken allen aan hetzelfde pedagogisch project. Voortaan bundelen de GO!-scholen in de Antwerpse regio Zuid hun nieuws in ‘zuidwaarts’.

Zuidwaarts loodst je binnen in de onderwijswereld die het Atheneum Hoboken, CVO Antwerpen, Freinetschool De Pluim, de ! Kunsthumaniora, Parkschool Ieperman en Basisschool De Schakel delen en beleven. Van evenementen en onderwijsnieuws tot fotoreportages en leuke weetjes. Zuidwaarts verschijnt om de drie maanden. 
De eerste editie van dit schooljaar vind je hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.