Trollen op de Groene Heuvels

Als een Hobokenaar een boek schrijft, zijn wij er als de kippen bij om het te bekijken, te betasten en te onderzoeken op zijn “zonde van de bomen”gehalte. Als het boek de test doorstaat, geven wij het graag een plaats op onze blog.
Onlangs verscheen “Trollen op de Groene Heuvels” van Lode Van de Velde. Het is een jeugdboek dat zich richt naar leeftijdgenoten van het hoofdpersonage.
Daan is een gewone jongen van 13. Op een dag wordt hij in het bos aangesproken door enkele mysterieuze wezens die hij niet kan zien.
Hij denkt aanvankelijk dat het een grap is, tot twee nimfen zich heel even zichtbaar maken. Ze roepen de hulp van Daan in om het ‘Groot Boek van de Natuur’ terug te halen, dat door trollen gestolen werd.
Het Boek is van groot belang, want er staan de spreuken en recepten in die nodig zijn om dieren uit hun winterslaap te halen in de lente, bloemen te doen bloeien en veel meer.
Dit is het begin van een spannend avontuur, waarin Daan op zoek gaat naar het boek en strijd moet leveren tegen de trollen.
Het boek telt 111 blz. en kost 9,50 euro. (Opsturen met de gewone post is 2,31 euro in Belgi√ę.)
Bestellen kan via trollen@mail.be .

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.