Fortgidsen sluiten seizoen af met 2014 bezoekers op teller

Op zondag 13 december 2015 stond de laatste rondleiding van Gidsenwerking Fort 8 voor dit werkingsjaar op het programma. Een 35-tal mensen trotseerde het miezerige weer en stond de fortgidsen op te wachten aan het vaste vertrekpunt, voor het houten witte huis aan Schansstraat 7.

“Een spannend moment want onze stiekeme wens was om dit seizoen meer dan 2000 bezoekers te mogen verwelkomen”, bekende fortwachter Vera Caremans, “Of we daarin zouden slagen hing helemaal af van deze laatste rondleiding.”
Uiteindelijk mogen de gidsen hun werkingsjaar afsluiten met maar liefst 2014 bezoekers op de teller. Want er waren vandaag ook een paar individuele bezoekers.
Gelukkigen Esra Gokbas en Louis Maes
Voor de tweeduizendste bezoeker en het eerste kind erna hadden de fortwachters nog een leuke attentie in petto. Louis Maes en Esra Gokbas werden de gelukkigen.
Een tevreden Vera Caremans laat ons nog weten dat de gidsen nu even gaan genieten van een welverdiende rust, om dan op volle kracht in het nieuwe seizoen te vliegen. “Er staan reeds tal van leuke, leerrijke activiteiten op ons programma voor 2016”, aldus een meer dan tevreden Caremans.

Fortgids Frank in zijn nopjes.
Wil u op de hoogte blijven over de activiteiten van Gidsenwerking Fort 8? Bezoek dan regelmatig hun website of volg hun avonturen op de Facebookpagina.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.