Voor fort 8 zetten de gidsen alles op het spel

Sinds kort bieden de fort 8 gidsen van het GenOOtschap-Hoboken Explorers een speelwandeling aan voor kinderen die wat te vieren hebben. Kinderen die met vriendjes hun verjaardag willen vieren, kunnen op het fort terecht. Via een aantal spelletjes maken zij kennis met dit prachtige monument en leren zij over de geschiedenis van dorp, stad en land. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen, moeten zij ook vaak samenwerken.
Sport, spel en educatie gaan hand in hand en dan is er feest.

De meeste van die spelletjes gaan buiten door, maar bij regenweer is er ook een indoor alternatief. De spelletjes zijn al bedacht, maar voor een paar is er nog materiaal nodig.
Voor één van die nieuw spelen zoeken de gidsen 20 grote cilindervormige kartonnen dozen, u weet wel, het type waar vroeger waszeep in zat. Vandaag de dag worden die nog gebruikt om houten blokken en dergelijke te verpakken.

Hebt u nog dergelijke dozen staan, en wilt u die kwijt, laat het ons weten. De gidsen komen ze graag ophalen.

Meer info over de speelwandeling vind je op de blog van de gidsenwerking.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.