SJOW zoekt muzikanten

Het Hobokense jeugdorkest SJOW is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde beginnende of gevorderde muzikanten. Dit orkest is ontstaan in 2001 en heeft al een heel leuk muzikaal parcours afgelegd. Door de jaren heen heeft deze toffe bende afscheid moeten nemen van heel wat van de vaste muzikanten. 
Daarom wil SJOW graag een oproep doen aan alle jeugd (9 tot 29 jaar) in Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Antwerpen (of noem maar op…) om deze muzikale bende te komen versterken, zodat ze opnieuw kunnen groeien naar een nieuw hoogtepunt. Speel jij een instrument of ken jij iemand die een instrument bespeeld en zin heeft om eens een repetitie te komen meedoen? Aarzel dan niet en neem zeker contact op met het bestuur en de dirigent van SJOW.
Repetities gaan wekelijks door op woensdag van 18u30 tot 20u, in de Moretus, Berkenrodelei 32, grote witte deur achteraan op de parking.
Contact via mail: sjow.bestuur@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.