Loop naar de maan

Loop naar de Maan is een campagne van Kom op tegen Kanker. Tine Embrechts, Saartje Vandendriessche en Bart De Pauw dagen heel Vlaanderen uit om samen met hen de afstand naar de maan te overbruggen. 384.450 kilometer* om precies te zijn. Dat kan alleen als we met veel zijn. Want elke kilometer telt.

Waarom we naar de maan lopen?
We willen kanker de wereld uit! En daar is geld voor nodig. Hoe kan jij helpen? Door mee te lopen en je te laten sponsoren. Elke ingezamelde euro is een stap dichter bij een wereld zonder kanker. Je leest hier waar het ingezamelde geld naartoe gaat.
We blijven doorlopen tot 16 oktober 2016. Dan sluiten we de campagne feestelijk af. Bij volle maan en op buitenaardse wijze. We plannen dan een exclusief evenement voor al wie meegelopen heeft en minstens 200 euro sponsorgeld heeft ingezameld.
Hoe werkt de campagne?
Ga jij mee de uitdaging aan? Schrijf je dan hier in.
Na inschrijving krijg je een persoonlijke pagina waar je je motivatie en ambitie kwijt kan. Die pagina kan je delen met je vrienden, familie, collega’s… Via een handige betaalknop kunnen zij je meteen sponsoren. En ze kunnen je aanmoedigen met een persoonlijke boodschap of tip.
Op 23 maart geven we het offici√ęle startschot van deze hero√Įsche onderneming. Dat is ook het moment waarop jij je loop-app kan koppelen. De site zal Start 2 Run, Nike+, Runkeeper en Strava ondersteunen. Als je nog geen loop-app hebt, kan je een gratis Start 2 Run-account aanmaken. En vanaf dan tellen al je gelopen kilometers.¬†
Een kleine stap voor jou. Een gigantische sprong vooruit in de strijd tegen kanker!
Op je persoonlijke pagina zal je op elk moment kunnen controleren hoeveel kilometers je al gelopen hebt en hoeveel geld je al hebt ingezameld. Bedoeling is dat je tijdens de hele campagne minstens 200 euro sponsorgeld bij elkaar haalt. Al wie op jaarbasis minstens 40 euro aan Kom op tegen Kanker stort, heeft recht op een fiscaal attest en kan zo via de belastingen 45% van zijn of haar donatie recupereren. Dat is een handig argument om sponsors te overtuigen. Zo helpen zij ook mee kanker naar de maan!
Op 16 oktober 2016 sluiten we de campagne feestelijk af. Al wie meegelopen heeft en minstens 200 euro ingezameld heeft, wordt dan uitgenodigd op een buitenaards evenement. Bij volle maan natuurlijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.