Nu ben ik het zat!

Myriam Bruyninckx (reeds gehoord in Reyers Laat, Volt, Studio Brussel, De madammen, Vangils etc) dompelt je op geanimeerde wijze onder in de wereld van alcohol(isme). Ze doet dit zowel vanuit haar eigen ervaring als alcoholiste, als vanuit haar werk als psychotherapeute.

Je zal antwoorden krijgen op vragen zoals : Wat is een alcoholist ? Wanneer ben en word je er eentje ? Waarom is het zo moeilijk om er iets aan te doen ? En wanneer je “het zat zijn zat bent”, hoe pak je het verder aan ? Maar zelfs al heb je niets met alcohol , dan is deze lezing nog steeds zeer boeiend , het doet ieder van ons even stilstaan met zijn eigen uitschieters (teveel werken , sms’s ..) of die van onze naasten ..
De Theatervoorstelling wordt voorafgegaan door een broodmaaltijd: krieken met balletjes voorzien!
Wanneer: Vrijdag 4 maart,  17u Р20u30
Waar: Dienstencentrum Groen Zuid, Fodderiestraat 117
Prijs:¬†‚ā¨ 9
Info en reserveren: 03 431 60 90 of dc.groenzuid@zorgbedrijf.antwerpen.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.