Gezocht: jongeren met lef

KORDAAT is een traject voor jongeren tussen 12 en 16 jaar oud uit Antwerpen. Geen wedstrijd, geen jury. Heb je altijd al willen dj’en op een podium? Kriebelt het om je schilderkunst met de wereld te delen? Of heb je misschien wilde plannen om een nieuw wereldrecord te vestigen? Alles kan! Iedereen die zich inschrijft voor de startdagen krijgt een plek op het festival.

Heb je ambitie om op een podium te staan, ben je op zoek naar een platform om je talent te tonen of heb je gewoon iets te vertellen?

Aarzel dan niet om je in te schrijven! Kom op 6, 9 of 10 april naar de startdagen en we zoeken een coach op maat om je voor te bereiden op het toonmoment op 22 december! Alles kan! Inschrijven via deze link.
Wanneer: zaterdag 9 april tussen 13u en 18u
Waar: Jeugdhuis De Schietgang, aan het einde van de Hoofdfrontweg
Prijs: gratis

Informatie: klik hier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.