Gezocht: uitbater Pop-up zomerbar

Aan het paviljoen van de Oranjerie in park Sorghvliedt is ruimte voor een pop-up zomerbar met groot terras. De stad zoekt een uitbater die de bar vanaf 1 mei wil runnen op deze unieke locatie.

De Oranjerie in park Sorghvliedt is een monumentaal pand dat enkele jaren geleden volledig werd vernieuwd. Met haar lichte interieur en groot terras is dit de ideale locatie voor een pop-up zomerbar. De stad geeft het paviljoen in concessie van 1 mei tot en met 30 september 2016 met kans op verlenging in 2017.  
Wie interesse heeft, kan terecht op www.antwerpen.be/popupzomerbar voor meer informatie. Op de website staat ook het digitale biedingsformulier dat kandidaten ten laatste op 11 april 2016 om 11 uur ingevuld doorsturen naar bieding.oranjeriehoboken@stad.antwerpen.be 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.