United Caps meest belovend exportbedrijf 2015

De vestiging van United Caps in Hoboken heeft de award voor “Meest belovend exportbedrijf 2015” gewonnen tijdens De Nacht van de KMO.

Foto: United Caps

United Caps heeft meer dan 75 jaar ervaring op het vlak van ontwikkeling en productie van hoogwaardige plastic doppen en sluitingen. Elk jaar worden er zo’n 9 miljard doppen geproduceerd, die naar alle hoeken van de wereld worden uitgevoerd.
De fabriek in Hoboken maakt deel uit van de United Caps groep, een dynamisch en flexibel familiebedrijf met een steeds toenemende mondiale aanwezigheid. Een aanzienlijk deel van de sluitingen die in Hoboken worden gemaakt, wordt zelfs helemaal naar Singapore verscheept.
Plant director Steve Daems: “We zijn uitermate trots verkozen te zijn tot ‘Meest belovend exportbedrijf 2015’. Deze erkenning is de kroon op het harde werk van ons team in Hoboken. Het is een grote eer dat ons succes en onze ambities worden erkend met deze prestigieuze award.
(Guy Leysen)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.