Online: Meet my hometown Hoboken, Antwerp

Blogster Helena Blijweert
Een tijd geleden nam Hobokense blogster Helena Blyweert contact op met Jen, bezieler van de prachtige Amerikaanse blog Hoboken Girl. Ook Jen is een getogen Hobokenaar, maar dan wel in het andere Hoboken, New Jersey.
“Het zou leuk zijn om eens over elkaars Hoboken te praten”, dacht Helena toen.

 

“Wanneer ik Jen’s prachtige blog zag over haar Hoboken in New Jersey zocht ik meteen contact op via e-mail”, schrijft Helena, “ik wou haar laten weten dat er aan de andere kant van de wereld ook een mooi Hoboken is.”
Dat ene mailtje wakkerde Jen’s nieuwsgierigheid aan en van het een kwam al snel het andere. Helena kreeg een aanbieding om als gastblogger een artikel te schrijven op de Amerikaanse weblog Hoboken Girl.
Op onze redactie zijn wij trots op ons Hoboken en Helena’s artikel kan dit gevoel alleen maar versterken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.