Doet u het ook met belgerinkel?

De fiets en de voeten zijn de zuiverste en de gezondste vervoermiddelen, perfect voor de kleine tot middellange afstanden in de stad of gemeente, naar het werk, de winkel, het park, naar school of … naar bus, tram en trein. Daarom organiseert Bond Beter Leefmilieu jaarlijks de succesvolle campagne Met Belgerinkel naar de Winkel.
Foto: mez11.blogspot.be

Ook in Hoboken kan je van 30 april tot 4 juni deelnemen, sparen voor een hippe -limited edition- fietstas ontworpen door een Belgische top designer en maak je kans op een even unieke Belgerinkel fiets. Je moet er alleen voor op de fiets springen om boodschappen te doen en zegeltjes sparen. Op deze manier werk je mee aan een leefbare gemeente, je krikt je eigen gezondheid en conditie op, je kan sparen voor een hippe tas of een leuke prijs winnen en het gemeentebestuur heeft er een reden bij om meer te investeren in duurzame mobiliteit. Win-win-win-win heet zoiets.

De deelnemende Hobokense zaken kan u hier terugvinden.

‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ is een organisatie van Bond Beter Leefmilieu, in samenwerking met de Unie van Zelfstandige Ondernemers, de Christelijke Mutualiteit en de Fietsersbond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.