100.000 … of niets?

100.000 bezoekers op onze blog, DAT willen we bereiken tegen onze tweede verjaardag. Dat betekent dat we tussen dit en 24 juni nog 5.555 keer moeten aangeklikt worden. Het is uiteraard de bedoeling dat onze artikels dan ook gelezen worden.
In ons eerste jaar haalden we 40.000 views, wat zowat 110 clicks per dag betekent. In het tweede jaar deden we al aanzienlijk beter. De 100.000 liggen binnen bereik, Maar de prijs wordt aan de meet uitgedeeld en dus gaan we niet te vroeg juichen.

Kan jij raden wanneer onze 100.000ste bezoeker zich zal aanmelden op onze blog? Stuur dan ten laatste op 1 mei een berichtje naar wedstrijd@zoveelmeerhoboken.be 
Waag je kans en win een prijs om te klinken op onze verjaardag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.