Stem voor onze Hobokense Polderwandeling

De provincie Antwerpen mag anno 2016 terecht fier zijn op een kwantitatief, maar ook kwalitatief sterk ontwikkeld wandelaanbod. Traditiegetrouw wil Toerisme Provincie Antwerpen het wandelen in de provincie echter blijvend stimuleren en ondernemende initiatiefnemers aanmoedigen om creatief om te gaan met bestaande of nieuw ontwikkelde wandelingen, al dan niet gebaseerd op één van de twaalf wandelknooppuntennetwerken.

Daarom start Toerisme Provincie Antwerpen opnieuw de zoektocht naar de wandeling van het jaar.
De gesmaakte formule van de wedstrijd, waarbij de wandelaar mee de ‘mooiste wandeling’ kan bepalen, blijft aangehouden. Hij krijgt hiervoor 5 wandelingen voorgeschoteld die door de vakjury geselecteerd worden uit de ingezonden kandidaten.
De 5 geselecteerde wandelingen zijn gedurende de wedstrijdduur te downloaden op de website www.wandelingvanhetjaar.be , waar de wandelaar vervolgens zijn feedback kan geven.
De winnaar van de wedstrijd ontvangt een geldprijs van 1.000 Euro. De wandeling wordt bovendien bekroond met de titel ‘Wandeling van het jaar’ en wordt gedurende een jaar extra in de kijker gezet door Toerisme Provincie Antwerpen.
Een wandeljury selecteerde alvast volgende shortlist:

Omdat we trots zijn op onze Hobokense polder stemmen we er allemaal graag voor uiteraard. Stemmen kan hier!

1 Comment

  1. Ben al meerdere keren gaan wandelen in de polder van Hoboken en ik kan wel met zekerheid zeggen dat dat een heel mooi natuurgebied is, waar je nog vele loslopende dieren zoals paarden en koeien vind.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.