Scheldezonen versus Dice/Mastbooms

Repetitie met Silke Mastbooms (© Jeroen Geuens)
De week van de amateurkunsten (WAK) wordt in Hoboken feestelijk ingezet door Concertband De Scheldezonen. Het thema van de WAK 2016, ‘MATCH’, verwijst naar samenwerkingsverbanden tussen kunstenaars, artiesten, verenigingen en publiek.

 

De Hobokense harmonie heeft de ideale match gevonden in de zangers Tom Dice (Eurosong) en Silke Mastbooms (The Voice). Op zaterdag 30 april brengen ze samen een gevarieerd en licht verteerbaar programma van harmoniemuziek, filmmuziek en catchy popsongs. De songs werden speciaal bewerkt voor harmonie door Hobokenaar en toetsenist Benjamin Jacobs.
Concertband De Scheldezonen is sterk geworteld in het Hobokense verenigingsleven. Al in 1868 werd de zangkring De Scheldezonen opgericht. Twee jaar later zag de Fanfaremaatschappij De Scheldezonen het levenslicht. Nog wat later werd, na aankoop van enkele klarinetten, de fanfare omgevormd tot harmonie. Het orkest, dat 75 leden telt, staat sinds 2001 onder leiding van Erik Mast en is al jaren een vaste waarde in het Antwerpse amateurmuzieklandschap.
Wie wil komen proeven van de verrassende match van harmonie- en popmuziek is welkom op zaterdag 30 april 2016 om 20u in zaal Extra Time, Louisalei 24 te 2660 Hoboken.
Info en tickets: www.scheldezonen.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.