Muziek in ‘ne living’

Het was een groep oudleiders van Chiro Hoboken Sentroem die na hun carrière in de jeugdbeweging nog steeds de drang voelden om te organiseren en zich sociaal te engageren. Zo ontstond vorig jaar de eerste en meteen succesvolle editie van The Living Music Festival.

Buiten een levendig muziekfestival, doet de naam ook denken aan ‘ne living‘. Vandaar dat het decor een grote retro living is midden in het park. Omdat The Living Music Festival meer wil zijn dan een gewoon festival met muziek en een toog proberen de organisatoren op verschillende vlakken net dat beetje extra te doen. Daarom werken de bezielers voornamelijk met gerecycleerde materialen in het decor om bewust om te gaan met de afvalproductie, maar ook de fairtrade markt doet uitschijnen welke richting men uit wil. Er staan workshops zeefdrukken met tweedehands t-shirts op het programma, bezoekers kunnen zich laten tekenen door plaatselijke illustrators of hebbedingetjes kopen uit de eerlijke handel. Bovendien proberen de bezielers een gezellige een familiale sfeer te creëren waar iedereen zicht thuis kan en mag voelen.
“We proberen er ook voor te zorgen dat er een aanbod is voor heel het gezin, voor kindjes met hun eerste tandje tot ouderen met hun laatste”, aldus algemeen coördinator Tim Pichal.

Programma:
14:00 – 14:45: Viktor
15:15 – 16:00: Drum Drum Dance Dance
16:30 – 17:15: Eddie & the Vedders
17:45 – 18:30: Sint Andries MC’s
19:00 – 20:15: Cookies And Cream
20:45 – 21:45: Willow
22:15 – 23:00: Manoeuvres
23:15 – 00:30: Mr. Medic
Terwijl de mama’s en de papa’s losgaan op de muziek kunnen de kids in Kidsworld terecht. De jongsten mogen zich uitleven op tal van springkastelen, krijgen lessen om de beste circusartiest te worden en zo hun creativiteit tot uiting te laten komen.
Dus vergeet de babysit, vrijwilligers vangen jouw kinderen op en bezorgen hen de dag van hun leven terwijl u ten volle kan genieten van de optredens.

Wanneer: zaterdag 14 mei tussen 14u en 0u30
Waar: park Sorghvliedt, Marneflaan 3
Prijs: gratis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.