Maak kennis met het volwassenenonderwijs

Je diploma secundair onderwijs behalen? Of een graduaatsdiploma HBO5 (hoger beroepsonderwijs)? Of wil je een nieuwe taal leren? In het volwassenenonderwijs kan je alle richtingen uit: Nederlands voor anderstaligen, vreemde talen, bedrijfsbeheer, maritieme opleidingen, lassen en CAD-tekenen. Maak op 11 juni tijdens de infodag van GO! CVO Antwerpen kennis met het volwassenenonderwijs.

Ontdek alle opleidingen, neem deel aan tal van workshops en ontmoet je toekomstige docenten. Op 11 juni beleef je het volwassenenonderwijs terwijl je geniet van fijne livemuziek. Twijfel niet om je kindjes mee te nemen want er is een hele dag lang kinderanimatie voorzien. 
GO! CVO Antwerpen biedt zowel de HBO5-opleidingen boekhouden en informatica aan, als opleidingen tweedekansonderwijs waarbij je je diploma secundair onderwijs kan behalen. Je kan ook kiezen voor Nederlands, vreemde talen, bedrijfsbeheer, maritieme opleidingen, lassen en CAD-tekenen. Dankzij het modulair systeem volg je je opleiding op je eigen tempo. Studeren combineren met een gezin of een job? Dan kan je altijd kiezen voor OpenCVO en studeren van thuis uit. 
GO! CVO Antwerpen telde vorig schooljaar bijna zesduizend cursisten van alle leeftijden. Op 11 juni opent GO! CVO Antwerpen zijn deuren tijdens een infodag. Iedereen is welkom op campus Hoboken, Distelvinklaan 22, van 10.00 tot 16.00 uur. 
Meer info op deze link.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.