Gratis licht klassiek concert in het park

Zaterdag 21 mei om 20 uur kan iedereen genieten van het gratis concert Ten Zuiden van het Zuid in park Sorghvliedt.

 

Op 21 mei organiseert het district Hoboken opnieuw Ten Zuiden van het Zuid. Casco Phil komt met veertig strijkers en blazers naar park Sorghvliedt voor het lichtklassieke concert. Presentator Kurt Van Eeghem nodigt zijn muzikale vrienden uit: banjospeler Karl Eriksson van The Broken Circle Bluegrass Band, fagottist Bert Helsen en zangeres Iris van Straten.
Kurt Van Eeghem: “Het thema van de avond is ‘optimisme’. Dat is nodig in deze tijden. Liefdesverklaringen, serenades, vrolijke muziek en als afsluiter ‘Always Look on the Bright Side of Life’. Kijk naar de goede kant van het leven. Na vorige editie, nu twee jaar terug, kwamen mensen me bedanken op de markt voor hun ‘kippenvelmoment’. Daarvoor doe ik het!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.