Gratis yoga @ Gravenhof

Het beoefenen van  Yoga draagt bij tot deze innerlijke evolutie. Maar ook op fysiek niveau zal  Yoga je lichaam sterker, mooier en gezonder maken. Er goed uitzien is niet het belangrijkste, maar je goed in vel voelen helpt je pas vooruit.

 

Hoe meer je yoga beoefent hoe langer het effect duurt. Op de duur doe je geen yoga meer maar ben je yoga, je verkeert in een ‘Yoga Mood’ waardoor je beter leert omgaan met stressoren. Yoga zal harmonie scheppen in je lichaam, je geest en uiteindelijk in je leven. Je leert om de gedachtenstroom tot stilstand te brengen. En dat is tenslotte de definitie van yoga: de geest tot rust brengen!

 

Vanaf 6 juni kan u het elke maandag tussen 19u en 20u gratis komen uitproberen in het Gravenhof, Louisalei 7.
Voor meer info kan u terecht op www.gravenhof.org of op het telefoonnummer 03 292 65 30.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.