Met de waterbus naar The Tall Ships Races

Van 7 tot en met 10 juli vindt het massa evenement The Tall Ships Races plaats in Antwerpen. Het Havenbedrijf gaat voor de eerste keer de Waterbus inzetten als ideaal vervoersmiddel om van het Zuiden van Antwerpen naar het centrum te varen. Zo kan je samen met je gezin op een originele en plezierige manier The Tall Ships Race bereiken. Ook verlies je geen tijd voor parkeerproblemen.

 

Havenschepen Marc Van Peel: ‚ÄúEen goed werkende Waterbus moet mensen kunnen overtuigen om hun wagen thuis te laten. De Schelde is immers een onbenutte snelweg voor woon-werkverkeer die we nu, in een fase van ingrijpende werken, optimaal moeten inzetten. Tijdens The Tall Ships Races is de Waterbus alvast de ideale manier om via het water dit unieke evenement te bereiken.‚ÄĚ

 

Traject
Tijdens het vierdaagse evenement kan je de Waterbus elk half uur nemen vanuit Hemiksem of Hoboken naar Antwerpen. Je kan ook terug met hetzelfde ticket.
Er zijn voldoende extra fietsenstallingen voorzien aan de steigers in Hemiksem en Hoboken. Wie met de fiets komt, kan de website www.fietsnet.be raadplegen om de juiste route naar de pontons op te zoeken. Om voldoende capaciteit te garanderen voor de bezoekers van The Tall Ships Races, kunnen fietsen helaas niet mee aan boord van de Waterbus.
Aan de steigers kan je genieten van leuke animatie voor de kinderen en een hapje of een drankje. Kom dus zeker op tijd!
Vaartijden
Donderdag 7/07 van 13u tem 23.30u (laatste afvaart vanuit Antwerpen)
Vrijdag 8/07 van 10u tem 23.30u (laatste afvaart vanuit Antwerpen)
Zaterdag 9/07 van 10u tem 23.30u (laatste afvaart vanuit Antwerpen)
Zondag 10/07 van 10u tem 17.30u (laatste afvaart vanuit Antwerpen)
Tickets
Een tochtje heen en weer met de Waterbus kost ‚ā¨2. Kinderen jonger dan 12 varen gratis. Bestellen kan hier.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.