Polderplein krijgt pop-up skateterrein

Op het Polderplein opent zaterdag 2 juli een tijdelijk skateterrein dat heel de maand juli blijft staan.
Vorig jaar was er al tijdelijk skateplein in park Broydenborg. Dit jaar is het Polderplein aan de beurt. Er staan al vaste skate-toestellen maar er komen tijdens de eerste maand van de zomervakantie een vijftal extra toestellen bij. Jongeren kunnen zo nog beter werken aan hun skateboard trucs.
Zaterdag 2 juli opent het terrein om 14 uur met een klein feestje. Er wordt een drankje aangeboden en een lesgever geeft tips & tricks. Op 2 juli zijn er ook skateboards en helmen ter beschikking die bezoekers gratis kunnen gebruiken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.