Muziek op de camping: woensdag 10 augustus

Mike Sanchez
Op woensdag 10 augustus kan u vanaf 20 uur weer terecht in park Sorghvliedt voor een gezellige avond Camping Louisa. Ook deze week is het programma om de vingers bij af te likken.

 

Mike Sanchez
Mike Sanchez hoeft nauwelijks voorgesteld te worden. Dit voormalige lid van de legendarische Big Town Playboys (UK) staat wereldwijd bekend als een begenadigd pianist, zanger, én een uitstekende showman. Naast een ‘Big Town Playboy’ was Mike Sanchez ook jarenlang lid van Bill Wyman’s Rhythm Kings.
Walter Broes & The Mercenaries
Walter Broes & The Mercenaries
Walter Broes was de zanger/gitarist/songschrijver van the Seatsniffers. Met deze band toerde hij van 1995 tot 2012 intensief door heel Europa en een flink stuk van de USA. Na een paar jaar van relatieve stilte is hij nu helemaal terug met een nieuwe band, Walter Broes & The Mercenaries. Met Bas Vanstaen (Eastville Sinner, ex-the Baboons) op bas, en Lieven Declercq (Internationals) op drums. Hun debuutalbum is helemaal klaar, en wordt nog dit najaar (oktober 2016) verwacht! Voor deze gelegenheid worden Mike, Walter & the Mercenaries bijgestaan door saxofonist & eveneens ex-‘Seatsniffer’ Roel Jacobs.

 

 

https://player.vimeo.com/video/101438792?title=0&byline=0&portrait=0

Ernest The Magnifico
Ernest The Magnifico komt naar Europa! Camping Louisa presenteert  u de doldwaze comedy “Rockin’ Stuntshow” van de charmante, Australische Chippendale onder de stuntmannen.
“Levensgevaarlijke” stunts, acrobatiek, slapstick, een pogo-stick en power-race-auto en bovenal hilarische humor in een show van 45 minuten om nooit te vergeten.
Bron: gravenhof.org

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.