Muziek op de camping: woensdag 17 augustus

Eva De Roovere. Foto © Heidi Elen
Op woensdag 17 augustus is het alweer tijd voor het derde luik van Camping Louisa. Vanaf 20 uur is iedereen welkom in park Sorghvliedt voor een gezellige avond. Breng zeker je stoeltje mee!

 

Eva De Roovere
Na een opleiding klarinet, viool, piano en zang wordt Eva De Roovere frontvrouw van de folkrockgroep Kadril, wint ze als eerste Belg het Leids Cabaret Festival met het duo Eeef & Coo, lijft de groep Oblomow haar in als zangeres en maakt ze “Kleine Blote Liedjes”.
Na vier Nederlandstalige albums en een veelvoud aan tournees door Vlaanderen en Nederland in meer dan vijftien jaar, vond Eva De Roovere het tijd om de bakens ingrijpend te verzetten. Dit voorjaar nam ze onder de vleugels van producer Peter Case in The Carriage House in Los Angeles haar Engelstalige debuut-cd op: Chanticleer. Chanticleer is een samenwerking met gelauwerde Amerikaanse singer- songwriters als Peter Case, Cindy Lee Berryhill en Bob Neuwirth. Eva durft op deze cd haar grenzen te verleggen en stijlen te mengen – van folk tot jazz tot hedendaagse rock – en brengt deze sfeer mee naar Hoboken. Uiteraard zullen ook haar Nederlandstalige hits niet ontbreken.
Mario: Queen of the circus
Mario is ’s werelds grootste Queen fan naar eigen zeggen. In een voorstelling vol hilarische publieksparticipatie, hoogstaand jongleerwerk, magisch crowdsurfen en stand up comedy draait uiteindelijk toch alles om Queen. In 2009 stond hij al eens op Camping Louisa en heeft inmiddels heel de wereld afgereisd. Omdat hij tien jaar onderweg is, brengt hij speciaal voor Camping Louisa zijn ‘best of’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.