Heel weekend gratis proeven van verschillende sporten

Van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus vinden de Hobokense sportdagen 2016 plaats. Hobokenaars kunnen die dagen gratis verschillende sporten beoefenen of bekijken. Als extraatje is zwembad Sorghvliedt gratis open op zondag 28 augustus van 10 tot 18 uur.

 

Met de Hobokense sportdagen wil Hoboken het rijke sportaanbod in het district in de kijker plaatsen. Zo’n 27 verenigingen nemen deel en zetten hun deuren open voor doe- of kijk-sporten. De deelnemers kunnen dus actief deelnemen aan initiaties of gaan kijken naar wedstrijden.
Als kers op de taart is zwembad Sorghvliedt gratis open op zondag 28 augustus tussen 10 en 18 uur. Kindjes die er gaan zwemmen, krijgen bovendien een leuke verrassing.
Deelnemen is gratis, maar voor sommige sporten moet er vooraf worden gereserveerd bij de sportclubs. Het volledige programma en meer informatie kan u hier vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.