Gratis sms herinnert aan afspraak stadsloket

Foto: antwerpen.be
Vanaf 1 september krijgen Antwerpenaars die een afspraak maken bij één van de loketten van de stad en hun gsm-nummer doorgeven, gratis een sms om hen aan die afspraak te herinneren. De stad gaat met de sms-herinnering verder met het verbeteren en moderniseren van haar dienstverlening.

 

De loketten van de stad Antwerpen werken voor de meeste producten op afspraak. Een afspraak maken kan online via www.antwerpen.be/afspraak of telefonisch via 03 221 13 33.
Gemiddeld maken Antwerpenaars in totaal 40 000 afspraken per maand voor de stadsloketten. Maar voor ongeveer 15% van de afspraken daagt de klant niet op.
Daarom stuurt de stad vanaf 1 september gratis een herinnering via sms. Dat helpt te voorkomen dat klanten mogelijk hun afspraak zouden vergeten en zorgt mee voor een vlottere dienstverlening. De herinnerings-sms wordt exact 24 uur voor de afspraak verzonden en vermeldt op welke dag, om hoe laat en waar de afspraak plaatsvindt. Enkel Antwerpenaars die hun gsm-nummer doorgegeven, krijgen een herinnering via sms.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.