Zie ginds komt de veerboot….

Sinterklass and his black piets arriving on his steamboat in the city of Kampen, The Netherlands. Sinterklaas and his black helpers are waving to the children who are waiting for the old bishop to arrive.

Sinterklaas komt ook dit jaar naar Hoboken. Op 3 december kan je om 14 uur met heel de familie de Sint en zijn Zwarte Pieten verwelkomen aan de veerboot.
Daar zullen de hoogwaardigheidsbekleders van het district  hem in vol ornaat begroeten. Dan vertrekt de vrolijke stoet onder begeleiding van een drumband naar het Gravenhof.

Tot 17 uur zijn er allerhande activiteiten. De kinderen kunnen op de foto met de Sint en er zijn workshops pietenmutsen maken en huisjes knutselen. Je kan er schoorsteenwerpen, een pietenparcours afleggen en er is een grimestand om Pieten in alle schakeringen af te leveren.

Vanaf dinsdag 29 november kunnen de kleine kapoenen een schoen achterlaten in het Gravenhof. Op zaterdag 3 december mogen ze die weer ophalen. En wie weet, misschien zit er dan wel een verrassing in.

Even praktisch:

Zaterdag 3 december om 14 uur aan de veerboot aan het einde van de Leo Bosschartlaan of om 15 uur in het Gravenhof aan de Louisalei 7.
De toegang is gratis
Het parcours van de stoet vind je op: www.gravenhof.org – Klik hier voor de rechtstreekse link.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.