Nieuw Huis van het Kind

Deze week opent een nieuw Huis van het Kind in Hoboken. De bezielers vieren dit met een buurtfeest voor jong en oud. Buurtbewoners maken er kennis met de locatie, het aanbod en de medewerkers. Daarnaast kunnen ouders er samen met hun kinderen genieten van hapjes en kinderanimatie.
Het Huis van het Kind Hoboken bevindt zich aan de Oudestraat 55, een locatie waar ook kinderopvang OKiDO Stekelbees 36 opvangplaatsen zal aanbieden. Op zaterdag 17 december om 14 uur opent schepen voor kinderopvang Nabilla Ait Daoud de locatie voor het nieuwe Huis van het Kind en OKiDO Stekelbees. Aansluitend start een feestje voor ouders en kinderen uit de buurt.
Schepen Fons Duchateau, bevoegd voor de Huizen van het Kind, is blij dat vanaf nu ook de gezinnen in Hoboken terechtkunnen in een Huis van het Kind. Ze kunnen er vragen stellen over kinderen en jongeren grootbrengen, ouders uit de buurt ontmoeten en kinderopvang vinden.
Dit Huis in Hoboken is het achtste Huis van het Kind in Antwerpen.
De Huizen van het Kind zijn een samenwerking tussen de stad Antwerpen, OCMW Antwerpen, Kind en Gezin, Kind en Preventie vzw, De VoorZorg Thuishulp vzw, CAW Antwerpen vzw, De Kraamvogel vzw, De Speelbrug vzw, Domo-Antwerpen vzw, Federatie van Marokkaanse Verenigingen, Gezinsbond vzw, Kindervreugd vzw en lokale partners en verenigingen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.