Goedkoop sporten na school

Ben jij zo’n sportieveling uit het secundair onderwijs die graag allerlei sporten doet? Dan is de SNS-pas op jouw lijf geschreven! Met deze pas kies je immers zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten.
De SNS-pas is een sportpas voor leerlingen van het secundair onderwijs waarmee je gedurende een bepaalde periode aansluitend aan de schooluren kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Met een SNS-pas kan je sporten waar, wanneer, hoeveel en met wie je wil voor maar 30 euro per semester. Voor twee semesters betaal je 45 euro. De pas aanvragen kan via de website van Sport na school..
Vooraf inschrijven is niet nodig! Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten zoals hip-hop, badminton, aërobic, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, squash, … te veel om op te noemen.
Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt. Ze sluiten doorgaans aan op de schooluren zodat je niet veel tijd verspeelt.

 

Het aanbod voor Hoboken en omgeving kan u hier vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.