Hangt jouw idool het straks ook uit in het fort van Hoboken?

 

De afgelopen jaren fotografeerde FrontView Magazine duizenden concerten, festivals, premières in binnen- en buitenland. Dat wil zeggen dat hun digitaal archief tienduizenden beelden bevat. Hoog tijd om enkele van deze meer dan geslaagde beelden op groot formaat aan de wereld te presenteren.

Daarom organiseert FvM samen met Het GenOOtschap een tentoonstelling op de unieke locatie, het binnenfort van Fort 8 te Hoboken. Gedurende de hele zomer (juli – augustus) kunnen de bezoekers van het Fort deze tentoonstelling bewonderen.

De tentoonstelling is gratis  toegankelijk op zondag, van 2 juli tot 27 augustus 2017 van 13 tot 17 uur.
Het binnenfort is bereikbaar via de Hoofdfrontweg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.