Lokale koks gezocht voor "Hoboken smult"

Op zondag 17 september organiseert Ondernemen in Hoboken/Unizo  (tijdens de jaarmarkt) een heus foodfestival op de Lelieplaats ter promotie van de Hobokense horeca!

De voorwaarden voor deelname zijn eenvoudig:
U woont in Hoboken bent professioneel actief in horeca als zelfstandige (hoofd-of bijberoep)
U betaalt een waarborg van €200. Deze zal worden terugbetaald bij de afrekening van de jetons. De commissie op de omzet bedraagt 15%. Er wordt gewerkt met “Zin in Hoboken-jetons”. 1 jeton = €1 (incl. 12% btw) voor de consument . De dag na het evenement zal de verrekening gemaakt worden en de verschuldigde bedragen gestort.
Elektriciteit wordt voorzien in functie van het nodige vermogen. De informatie vindt u op het inschrijvingsformulier.

Indien u niet in het bezit bent van een originele mobiele foodstand en om de gelijkvormigheid te bewaren, kunt u een tent  huren bij Unizo aan €125 excl. btw per tent. Die wordt door de organisator geplaatst en afgebroken – formaat 2 x 3 meter incl. tafels.

Aangezien er tafels worden gezet voor de foodstands om de mensen te laten genieten van de gerechten, moet u het 12% btw tarief rekenen.
Er zijn ongeveer 12 plaatsen. U hebt gegarandeerd exclusiviteit van wat u te bieden heeft. Een tweede aanvraag van hetzelfde genre product zal dan ook afgewezen worden.

Drankverkoop is niet toegelaten (met uitzondering van een originele mobiele koffiebar). Er zal een drankstand voorzien worden door de organisatie.
De standhouder verklaart een Burgerlijke Aansprakelijkheid Uitbating te hebben afgesloten bij zijn verzekeraar die zijn of haar schade dekt aan derden tijdens de uitoefening van zijn of haar activiteit.

Bij de selectie zal rekening gehouden worden met het aanbod om zoveel mogelijk verschillende gerechten aan te bieden aan de bezoekers.

Informatie: 0485 35 14 35 of via info@ondernemeninhoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.