Jaak Schram Parkloop

Op 18 november schiet sportief Hoboken weer in de sloffen. Dan gaat immers de Jaak Schram Cross, of beter de Jaak Schram Parkloop door. Het parcours verbindt park Broydenborg met park Sorghvliedt. Bovendien gaan sport en cultuur hand in hand, want de lopers passeren ook over de heuvel langs de pas gerestaureerde Belvedère, al heb ik zo mijn twijfels of zij er een theekransje zullen houden. Aan de aankomst krijgt elke loper een gratis drankje en een medaille.

Tom Van der Taelen is de nieuwe organisator van het evenement. Als kleinzoon van wijlen Jaak Schram is hij ongetwijfeld de juiste man op de juiste plaats.

De Jaak Schram Parkloop is een jogging voor kinderen en volwassenen. De deelnemers kunnen kiezen tussen een korte loop van 1 km en een jogging, van 2,5, 5, 7,5 of 10 km. Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf inschrijven. Voorinschrijving is dus niet nodig. Voor lopers die aangesloten zijn bij de KAVVV zijn er loopwedstrijden per leeftijdscategorie.

Meer info

Jaak Schram Parkloop
park Sorghvliedt
gratis
zaterdag 18 november vanaf 13 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.