Romeo’s trekken senioren(week) op gang

In een bomvolle zaal van de Extra Time werd vanmiddag de week van de senior op gang getrokken. Niet minder dan 455 senioren waren hierbij aanwezig.

Jan Janssens, voorzitter van de Seniorenraad van Hoboken heette de aanwezigen welkom.

Koen Raets, schepen voor o.m. financiën en cultuur, leidde de namiddag in en wees erop hoe belangrijk het is altijd, elke dag elke week, aandacht te hebben voor elkaar.  Hij maakte tevens van de gelegenheid gebruik om het programma voor de rest van de week voor te stellen.

Zowat alle hoeken van Hoboken worden bediend. Morgen, dinsdag is er een optreden van Major Tom and Miss Groundcontrole in het Heydehof aan de Salesianenlaan.
Woensdag kan u naar het Gildenhuis van Moretusburg aan de Kapelstraat. Daar brengt Million $ Sunrise rock uit de jaren 50. Op donderdag is er in de feestzaal van Woonzorgcentrum Lichtenberg aan de Voorzorgstraat Café chantant à la Française. Vrijdag kan iedereen op jazz- en blues kroegentocht met een Tounnée Musicale langs Hobokense café’s en Cultuurcentrum Gravenhof.
Schepen Raets sloot af met een dankwoord aan allen die die fijne feestje mogelijk maakten.
Daarna waren Alex en Rudi aan de beurt. De temperatuur liep aardig op in de zaal. Na de pauze volgden dan de kers op de taart met de  Romeo’s.

AMBIANCE !!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.