Drij Keuningen gaan bedelzingen voor een goed doel

Bedelzingen met Drie Koningen is een oude traditie die in de omgeving van het Macadammeke in ere gehouden wordt. Op 5, 6 en 7 januari trekken de zangers er weer op uit om van deur tot deur te zingen voor een goed doel. Op 7 januari zingen zij na de eucharistieviering van 10.45 u in de parochie van de Heilige Familie (Don Bosco).

Laat hun gezang niet in dovemansoren vallen en steun hun actie. Dit jaar zingen zij voor het therapeutisch priv√©-zwembad ’t Dolfijntje waar mensen met een fysische of mentale beperking genieten van de rust. Het bedrag dat vorig jaar werd opgehaald (2.600 euro), moet minstens ge√ęvenaard worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.