Hobokens Wild zoekt etiket

In 2018 gaat brouwerij Brunn uit Beveren-Waas voor Natuurpunt Hobokense Polder bier brouwen. De vereniging en natuurgebied vieren hiermee hun veertigste verjaardag. Het edele vocht zal ‘Hobokens Wild’ heten. Straf, wild bier met biologische kruiden in 3 smaken: fris blond, sterk amber en kruidige tripel. Het bier wordt ten voordele van het natuurgebied online en op verschillende acties en evenementen verkocht. De recepten voor het bier zijn er dus en een naam is er ook. Nu nog een sprekend etiket.

Wie is creatief genoeg om een ontwerp te maken voor een bieretiket?

De winnaar van de ontwerpwedstrijd (die loop tot eind januari) krijgt naamsvermelding op het etiket, steunt het goede doel en ontvangt een kratje van deze bieren.

Meer info: http://www.hobokensepolder.be/hobokenswild/bieretiket.html

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.