Rouwregister voor Tante Terry in stadswinkel

Het Antwerpse stadsbestuur betuigt zijn oprechte deelneming aan de nabestaanden van de overleden Esther Van Ginderen-Verbeeck, bij het grote publiek beter gekend als Tante Terry. Uit respect voor dit televisie-icoon dat in Hoboken werd geboren, wordt een rouwregister geopend in de stadswinkel.

Tante Terry is gisteren, 30 januari, overleden in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden aan de gevolgen van een longontsteking. Ze werd 86 jaar. Ze startte in 1953 als tv-omroepster en was daarna presentatrice van de eerste kleuterprogramma’s op de Vlaamse televisie. Ter gelegenheid van haar 75ste verjaardag in 2006 werd ze in het Antwerpse stadhuis ontvangen.

Het rouwregister wordt in de stadswinkel (Grote Markt 11-13, 2000 Antwerpen) gelegd vanaf vandaag 10 uur tot aan de begrafenis. De stadswinkel is elke dag open van 10 tot 17 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.