Hebt u erfgoed in huis?

Hoboken is op zoek naar erfgoedobjecten van Hobokenaars waar een verhaal achter zit. Dat kan gaan van een zelfgemaakt kastje tot een bijzonder kledingstuk. Het hoeft niet stokoud te zijn, als er maar een mooi verhaal over te vertellen valt. Met de spullen wordt een tentoonstelling opgebouwd in kasteel Sorghvliedt. Die kan u gratis bezoeken tijdens Erfgoeddag op zondag 22 april.
De bezoekers aan de expo kunnen op ouderwetse manier – met potlood en papier – in een stemhokje hun stem uitbrengen op het mooiste object met bijbehorend verhaal. De deelnemers met de meeste stemmen worden gecontacteerd. Ze krijgen als beloning een culturele uitstap in het teken van erfgoed. Zin om deel te nemen?

Breng uw object naar het Gravenhof. De cultuurantenne kan ook naar u thuis komen.

Meer info: Cultuurantenne Dirk Wyns
tel. 03 292 65 40
dirk.wyns@stad.antwerpen.be
Gravenhof, Louisalei 7

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.