WK-maaltijden in dienstencentra

Op wedstrijddagen van de Belgische WK-ploeg serveert Zorgbedrijf Antwerpen in alle dienstencentra en woonzorgcentra een maaltijd die energie geeft om te supporteren voor de Belgische voetballers. Er zijn ook speciale WK-activiteiten en een tiental dienstencentra en woonzorgcentra toont de wedstrijden op groot scherm.

Middagmaal in het teken van België en de tegenstander
Zorgbedrijf Antwerpen laat het WK niet onopgemerkt voorbijgaan. Alle dienstencentra en woonzorgcentra serveren op wedstrijddagen van het Belgische elftal een middagmaal dat geïnspireerd is op de keukens van België en de tegenstander. Zo staan naast Belgische ook Panamese, Tunesische en Engelse specialiteiten op het menu.

Maandag 18 juni: België – Panama

  • Tomatensoep met balletjes
  • Sancocho uit Panama  (kipbereiding, te vergelijken met Gentse waterzooi maar met andere groenten), rijst/puree
  • WK-ijsje

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.