De leste is den beste

De resterende vrijdagen van juni zijn de bar en tuin van novonov open vanaf 15u45 (22 juni) en zelfs al vanaf 15u (29 juni)!

Vrijdag 22 juni: DRINK & DRAW
Het concept is eenvoudig: een 10-tal tekenaars, uit verschillende disciplines, gaan live tekenen. Het publiek kan indien gewenst de werken rechtstreeks van de artiest kopen, tegen heel betaalbare prijzen.
Facebook event.

Vrijdag 29 juni: De leste is den beste
De laatste vrijdag van juni, de laatste vrijdag van dit schooljaar.¬† Sluit dus zeker het novonov werkjaar mee af.¬† Pieter, vaste huismixer zal ’s avonds lekkere cocktails voor u klaar maken.
Novonov zal die dag ook uitzonderlijk al  om 15u de deuren openen om iedereen een laatste maal hartelijk te ontvangen.

Zomersluiting
In de zomervakantie zal de bar twee maanden gesloten zijn.   De bezielers frissen dan de zaal een beetje op en heten iedereen terug van harte welkom vanaf september.


Nieuw vanaf 5 september:  koffiebar Koffie & Korneel!
Novonov heeft er vanaf september elke woensdag een koffiebar bij!
Koffie & Korneel serveert je verse en specialty coffees van 8.30 tot 17 uur.

Korneel verwijst naar Nello van -jawel- volkslegende Nello en Patrasche. Het idee erachter? Nello en Patrasche brachten samen de verse melk van Nello’s grootvader van Hoboken naar Antwerpen. Koffie & Korneel doet de omgekeerde beweging en brengt iets van Antwerpen naar Hoboken: koffie van heerlijke kwaliteit! Elk kopje zwart goud krijgt de nodige aandacht.
Geen tijd om lang te blijven? Dan neem je toch gewoon een coffee-on-the-go.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.