Gratis proeflessen yoga, tai chi en zumba

Hobokenaars die in beweging willen blijven tijdens de zomermaanden, kunnen deelnemen aan de gratis proeflessen yoga, tai chi en zumba. De sessies vinden plaats in juli en augustus op zaterdag en zondag in de groene omgeving van park Sorghvliedt. Inschrijven is niet nodig, iedereen kan vrij langskomen.

Zumba-lesgeefster Mireille Termolle: “Zumba is een mengeling van dansen en fitness. We bewegen op swingende Latijns-Amerikaanse nummers en eigentijdse popnummers. Sportievelingen kunnen op elk moment instappen en de bewegingen volgen. Daar zitten elementen in uit salsa, bachata, cumbia, merengue en andere Latijns-Amerikaanse stijlen. Goed voor een instant vakantiegevoel!”

Yoga
zondag 1, 8, 15, 22 en 29 juli en 5, 12, 19 en 26 augustus om 11 uur

Tai Chi
zaterdag 7, 14, 21 en 28 juli en 4, 11, 18 en 25 augustus om 10 uur

Zumba
zondag 22 en 29 juli en 5, 12, 19 en 26 augustus om 10 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.