Zoetste school van Hoboken

Chef Chocolatier Bram Hullebroeck

België staat bekend om zijn rijke cultuur van culinaire specialiteiten, waarvan chocolade voor de meesten onder ons de meest herkenbare en lekkerste is.

Al meer dan 30 jaar zet Chocolate World de norm voor onze Belgische chocoladetradities en biedt het grootste assortiment polycarbonaatvormen, automatische tempereermachines en gebruiksvoorwerpen voor ambachtelijke chocolademakers.

Met speciale dank aan de beroemdste Belgische chocolademakers en vakmensen, nam Chocolate World zijn rechtmatige plaats in als de toonaangevende leverancier en fabrikant van matrijzen, automatische tempermachines en uitrustingen van hoge kwaliteit die wereldwijd worden verscheept.

In de Hobokense ‘Belgian Chocolate School’, Smallandlaan 4 unit 2, heb je eindeloze mogelijkheden om alle aspecten van de Belgische chocolade te ontdekken, onder het toeziend oog van ervaren chef-koks.
De docenten bieden de mogelijkheid om persoonlijke lessen te volgen en de flexibiliteit om eigen data te kiezen, maakt ‘Belgian Chocolate School’  uniek.

Meer informatie? Surf naar de website, stuur een e-mail  info@chocolateworld.be of telefonisch 03/216 44 27

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.