Bereikbaarheid stadsdiensten op donderdag 1 en vrijdag 2 november

Foto: antwerpen.be

Op feestdag donderdag 1 november (Allerheiligen) en brugdag vrijdag 2 november geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten. Op feestdagen zijn de meeste diensten van de stad Antwerpen gesloten. Tijdens brugdagen zijn een aantal diensten geopend. Een brugdag is een verlofdag die aansluit op een bestaande feestdag.

Op www.antwerpen.be staan de openingsuren vermeld per dienst op de webpagina van de dienst zelf. Burgers zoeken het best van tevoren op de website op of de locatie die ze willen bezoeken al dan niet geopend is of dat er aangepaste openingsuren gelden.

Geen afvalophaling op feestdag
Er is geen afvalophaling op woensdagnacht 31 oktober en op donderdag 1 november overdag. Antwerpenaars uit beide ophaalzones kunnen uitzonderlijk hun huisvuil aanbieden tussen 20 uur ’s avonds donderdag 1 november en 7 uur ’s ochtends vrijdag 2 november. Het afval wordt dan vrijdag opgehaald. De afvalophaling verloopt verder normaal op donderdagnacht 1 november en op vrijdag 2 november. Alle info staat op de ophaalkalender. U vindt de kalender op www.antwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

Op 1 november zijn de containerparken gesloten. Op 2 november zijn ze open.

Wie twijfelt, kan nog tot en met woensdag 31 oktober elke dag van 9 tot 17 uur het stedelijk contactcenter bellen voor meer informatie op het telefoonnummer 03 22 11 333. Ook op vrijdag 2 november is het stedelijke contactcenter bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Op 1 november is het gesloten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.