Maak eens een pindasnoer

Verschillende vogels lusten graag pindanoten, omdat deze heel wat voedingsstoffen bevatten die zij nodig hebben om de winter door te komen. Dus gaan we onze kool- en pimpelmezen helpen met het maken van pindasnoeren.

We hebben bij de viering van 30 jaar Hobokense Polder 300 meter snoer gemaakt, maar nu houden we het wat bescheidener. Iedereen kan GRATIS een snoer van 1 meter maken dat ze nadien mee naar huis kunnen nemen om het in de tuin te hangen voor de vogels.

Of je kan je snoer ook schenken aan het Dienstencentrum, waar de snoeren na de activiteit in de tuin worden opgehangen, zodat de bewoners van de serviceflats kunnen genieten van de smullende kool- en pimpelmezen.

Afspraak op 14/11/2018 om 14.30 u in de cafetaria van het Dienstencentrum Groen Zuid, Fodderiestraat 117. Einde om 16 u.

Graag inschrijven voor deze activiteit bij Danny Jonckheere, ten laatste maandag 12 november via 0478 33 24 27 of  jonckheere.desmedt(at)gmail.com.

www.hobokensepolder.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.