Jaak Schram Parkloop

De Jaak Schram Parkloop is een jogging voor kinderen en volwassenen, door twee Hobokense parken. U kan kiezen uit verschillende afstanden.

Er is een korte loop van 1000 meter en een jogging van 2,5, 5, 7,5 of 10 km. Voor lopers die aangesloten zijn bij de KAVVV zijn er loopwedstrijden per leeftijdscategorie. Het parcours werd uitgebreid naar 10 km. Bij aankomst krijgt elke loper een drankje en medaille. Ge√Įnteresseerden kunnen zich op de dag zelf inschrijven. ‚ÄúMijn grootvader Jaak Schram wou altijd iedereen aan het sporten krijgen. Dat probeer ik nu met deze parkloop verder te zetten. Een parcours voor iedereen en een afstand die je zelf kan bepalen. Reken daarbij dat je door twee mooie parken loopt en langs de Belved√®re, dan heb je volgens mij het mooiste parcours
van heel Antwerpen‚ÄĚ, besluit organisator Tom Van der Taelen.

Wanneer: za 17/11 vanaf 13 u
Waar: park Sorghvliedt
Prijs: gratis

www.hoboken.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.